Hans Hinfelaar en Barzien Khoshbakht starten vastgoedadvies- kantoor BRIKKS

Terug naar het overzicht

Hans Hinfelaar en Barzien Khoshbakht, beide afkomstig van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, kondigen vandaag de lancering aan van BRIKKS. BRIKKS is een boetiek vastgoedadvieskantoor dat opdrachtgevers adviseert en begeleidt bij aan- en verkoop en portefeuilleoptimalisatie van commercieel vastgoed, met een sterke focus op winkelvastgoed.

 

Adviseurs Hans Hinfelaar en Barzien Khoshbakht hebben een gezamenlijk trackrecord van ruim 25 jaar in commercieel vastgoed. Het kantoor van beide oprichters belooft een klantgerichte maatwerkaanpak, creativiteit en scherpe analyses op basis van diepgaande marktkennis als basis voor het creëren en benutten van de best mogelijke kansen, prijsoptimalisatie en  dealzekerheid.

Hans Hinfelaar, voormalig Sector Head Retail en lid van het Nederlandse directieteam (EXCO) bij Cushman & Wakefield, heeft een bewezen staat van dienst opgebouwd in het begeleiden van succesvolle vastgoedtransacties en strategische advisering in commercieel vastgoed.

 

Barzien Khoshbakht, heeft eveneens brede expertise in vastgoedbeleggingen en heeft zich vooral gespecialiseerd in Retail vastgoed. Bij Cushman & Wakefield vervulde hij meest recent de functie van Head Retail Capital Markets Nederland.

 

Barzien Khoshbakht, medeoprichter BRIKKS: “Wij zijn ervan overtuigd dat ons sterke netwerk, onze jarenlange ervaring en onze passie voor vastgoed van grote waarde is voor onze opdrachtgevers. Hoewel we vandaag pas officieel van start gaan, hebben we nu al diverse opdrachten in portefeuille voor aan- en verkopen van zowel private als institutionele beleggers.”

Hans Hinfelaar, medeoprichter BRIKKS: “Als klein en gespecialiseerd kantoor zijn wij wendbaarder dan grote corporates en staan we meer met beide benen in de dynamiek van de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ons beter en makkelijker toegang geeft tot unieke opportuniteiten in de markt én de mogelijkheid om op een professionele en toegankelijke manier waarde toe te voegen in elke fase van een vastgoedtransactie. De stap naar een eigen kantoor heeft veel te maken met de motivatie die al langere tijd aanwezig was om te gaan ondernemen. Ik kijk er naar uit om onze opdrachtgevers de meerwaarde hiervan te laten zien.”

 

BRIKKS is gespecialiseerd in winkelvastgoed maar richt zich op alle sectoren van commercieel vastgoed. Het kantoor is gehuisvest aan de Apollolaan 151 in Amsterdam.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Syrinx pr & communicatie | pers@syrinxpr.nl | 010 307 6650